Memobord M PTT Post, de postzak aan de wand Memobord M PTT Post, de postzak aan de wand Memobord M PTT Post, de postzak aan de wand
Memobord M PTT Post, de postzak aan de wand Memobord M PTT Post, de postzak aan de wand Memobord M PTT Post, de postzak aan de wand

Memobord M PTT Post, de postzak aan de wand

24,95

De PTT postzak aan de wand voor al je memo's, kaarten, foto's of uitnodigingen. Eigenlijk kun je op dit memobord alles kwijt, wat je juist niet kwijt wilt raken. Leuk decoratie voor een kinderkamer, voor jongens of meisjes.

+ -
In winkelwagen
Levertijd: 2-5 werkdagen na ontvangst van betaling

Leuke accessoires om foto's, briefjes, kaartjes en uitnodigingen georganiseerd te bewaren. Op dit memobord staat de traditionele postzak van de PTT afgebeeld, hoe leuk! Grappig detail, het touw met handige knijpertjes om iets achter te klemmen.

Hip en een beetje retro tegelijk. Jongens en meisjes kunnen zo'n handig memobord aan de muur van hun kamer altijd wel gebruiken. Leuk plekje voor "gesorteerde post"


Afmeting: 

Breed 50cm

Hoog 40cm

M. de Ligt 16-01-2014 17:03

Ik wilde graag iets wat er nog niet was, maar Josina maakte dit super gave memobord speciaal voor mij.

Service was super. Ga zeker vaker bestellen en heb dit ook al gedaan!

Carolien 12-01-2014 11:34

Ik heb dit memobord PTT Post als kerstcadeau gekregen. Heel fraai gemaakt en mooi afgewerkt. Het heeft bij ons een mooi plekje in de keuken gekregen en hangen er alles op wat er die week voor het hele gezin op de planning staat. Zeker niet alleen voor de kinderkamer dus.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Zet op verlanglijst / Toon in vergelijking

Hippe Kinderkamers

  • Website voor accessoires en decoratie voor kinderkamers
  • 06-82986345
  • info@hippekinderkamers.nl
Copyright 2018 Hippe Kinderkamers - Powered by Lightspeed
iDEAL Bank transfer SOFORT Banking