HIPPE KINDERKAMERS,…. DE SITE VOOR DE LEUKSTE BUREAUONDERLEGGERS!


Een zeer uitgebreide collectie bureauonderleggers voor zowel prive als zakelijk gebruik. Kids, tieners, volwassenen, bedrijven en verengingen, gepersonaliseerd met naam, foto en/of logo… Alles is mogelijk.


Is je zoon of dochter toe aan een nieuwe kamer? Dan is een leuke bureaulegger één van de accessoires die daar de juiste looks aan kan geven. Natuurlijk is het behang, de kleur, een nieuw bed en andere gordijnen de basis maar dan komt de styling. De accessoires die dan worden toegevoegd zijn bepalend voor de sfeer in de ruimte.

Bij Hippekinderkamers.nl vind je bureauonderleggers die de finishing touch zijn op ieder bureau in een
• kinderkamer
• tienerkamer
• studeerkamer

De bureauleggers hebben een royaal formaat van 65cm breed x 45cm diep, zijn gemaakt van stevig kunststof en hebben een stevige antislip onderzijde. Hiermee zijn de bureauleggers van Hippe Kinderkamers naast decoratief dus ook bijzonder functioneel. Deze bureauaccessoires decoreert het bureau en beschermt het ook tevens tegen beschadigingen. De antislip onderzijde voorkomt wegglijden en creëert een stevig werkoppervlak.

We zijn zeer trots op onze collectie originele zelfontworpen bureauonderleggers welke bestaat uit;
• meer dan 75 hippe prints voor jongens en meisjes, tieners en volwassenen
• Gepersonaliseerde bureauleggers met naam
• Gepersonaliseerde bureauleggers met eigen foto
• Gepersonaliseerde bureauleggers met logo voor bedrijven en verenigingen.

De bureauleggers zijn uit te breiden als bureauset met opbergdozen met deksel en fotolijstjes in het zelfde dessin als de onderlegger. Hiermee trek je de stijl door in meerdere functionele en decoratieve bureauaccessoires.

 

 
 
Copyright 2020 Hippe Kinderkamers - Powered by Lightspeed
Bank transfer iDEAL Bancontact / Mister Cash
← Keer terug naar de backoffice    NEW! Dekbedovertrekken die matchen met je bureaulegger! Verbergen